zaterdag 03 december 2022
Previous Next

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

De nieuwe sport cultuur

Hallo allemaal vandaag ga ik jullie meer vertellen over de nieuwe sport cultuur waar we nu in leven. Ik ben op foto pad geweest bij 3 verschillende lessen high impact,dance fit en pilates.

Ik probeerde de mooiste momenten vast te leggen en jullie een beeld te geven hoe het nu is natuurlijk zijn het verschillende lessen maar allemaal als een groep.

Er komen steeds meer versoepelingen we kunnen al veel meer dingen doen, zoals een lekker terrasje pakken of effe gezellig met z'n allen erop uit.

Ondanks dat de anderhalve meter afstand wel blijft is het toch weer dat beetje vrijheid dat je krijgt. De eerste keer dat we weer mochten sporten gaf de vrijheid waar we zo  naar verlangden. De blijheid en vreugde die iedereen op zijn gezicht tovert is het fijnste gevoel dat er is.

Voor de een is sporten een uitlaatklep voor de ander is het de plezier iedereen heeft daar zijn eigen visie in. Maar het belangrijkste is je bent er met elkaar je deelt samen het plezier en gaat er samen alles uit halen, want je bent een groep.

We sporten voor nu nog lekker buiten, maar daar hebben we alle ruimte en met het lekkere weertje is het ook nog is super fijn er is een heerlijke sfeer iedereen heeft er zin in.

Het moment dat je weer mag is alsof je weer even er tussenuit kan even weer je eigen routine.

Liefs Lisa.Insta: @lisastyles_photography

blog: https://www.lisa-styles.com/

Shootbook: 
Lisa.styles

De ontmoetingsplek voor fotografen, modellen, MUA's en studio eigenaren.

Email:

Info@shootbook.nl

Social Media